0740 071 009 Programări

Manichiura & Pedichiura

manichiura
Aspectul unghiilor este unul dintre punctele esenţiale asupra cărora femeile trebuie să își canalizeze atenţia, deoarece indiferent de ocupaţie sau vârsta, mâinile îngrijite reprezintă o dovadă a feminităţii și a eleganţei.
Se spune că unghiile pot ţine locul cărţii de vizită, mai ales ȋn situaţia strângerii mâinii unei alte persoane. Folosirea unui lac de unghii în culori vibrante poate constitui accesoriul perfect ce vine în completarea ţinutei dvs. și are rolul unei declaraţii de stil.
La fel ca ȋn cazul manichiurii obișnuite (cu ojă clasică), aplicarea ojei semipermanente se face după ce au fost ȋndepărtate cuticulele, iar suprafaţa unghiilor a fost netezită și degresată cu o soluție specială. Urmează o bază incoloră, cu rol protector și de ȋntărire a unghiilor, care favorizează aderența perfectă a ojei semipermanente. Culoarea se aplică ȋn două straturi, timp ȋn care unghiile sunt expuse razelor UV. La final se aplică un top coat, al cărui rol este de a menține intensitatea și strălucirea culorii. Durata ȋn care se realizează manichiura semipermanentă nu depășește 45 de minute.