Carboxiterapia

Carboxiterapia

Pentru a rămâne fermă și tânără, pielea are nevoie de îngrijire de aceea îți propunem un  tratament prin care să îi arăți pielii tale că o iubești. Este vorba despre:

CARBOXITERAPIA NON-INVAZIVĂ RIBESKIN™ CARBOXY COMBO

Carboxiterapia non-invazivă RIBESKIN™ CARBOXY COMBO este un tratament revoluționar cu efecte imediat vizibile, mai exact:

  • Creșterea elasticității tenului
  • Reducerea ridurilor
  • Crește luminozitatea pielii
  • Redimensionarea porilor
  • Accelerarea metabolismului celular
  • Îmbunătăţirea circulaţiei sangvine şi evacuarea rezidurilor toxice din piele
  • O piele mai frumoasă şi mai catifelată.

CUM FUNCȚIONEAZĂ CARBOXITERAPIA?

Dioxidul de carbon din gel interacționează cu celulele pielii – hemoglobina eliberează oxigenul și leagă dioxidul de carbon. Astfel are loc oxigenarea intensă a pielii, stimulând circulația sanguină, metabolismul celular și eliminarea reziduurilor din piele.

ORIGINALUL FACE DIFERENTA

Produsul original RIBESKIN™ CO2 CARBOXY COMBO a fost preferat de aproape 300 milioane de profesioniști din 28 țări ale lumii în cei peste 12 ani de existență. De la dezvoltarea sa din 2007 în Coreea de Sus, nu au fost raportate efecte secundare. Este un produs certificat CNPN (portalul de notificare a produselor cosmetice UE). RIBESKIN™ CO2 CARBOXY COMBO îndeplinește cu strictețe standardele de calitate a produselor cosmetice în conformitate cu linia de ghidare UE.

NIVEL MAXIM DE CO2

Secretul pentru o piele întinerită și radiantă este nivelul înalt de concentrație recomandat pentru uz profesional de CO2  din produsele RIBESKIN™. Carboxiterapia non-invazivă, sprijină metabolismul celular și crește oxigenarea intensivă a țesutului, asigurând în același timp o hidratare profundă. Pielea devine vizibil și instant mai luminoasă, mai curată, mai tonifiată și mai suplă după prima utilizare.

 

ÎNTREBARI FRECVENTE:

Cât durează un tratament şi cîte şedinţe sunt necesare?

– Dupa ce CARBOXY a fost aplicat şi zona a fost acoperită cu folia de activare, tratamentul durează 20-25 de minute; procedeul se poate repeta timp de 3-4 saptamani sau pana se

vor observa imbunatatiri semnificative.

DE REŢINUT: Pielea diferă de la o persoana la alta, astfel încat unele tipuri de piele vor necesita tratamente adiţionale în ideea de a obţine rezultatele dorite.

Cat de des pot folosi CARBOXY ?

– Nu mai mult de 2 şedinţe pe saptamână

 

Tratamentul de Carboxiterapie RIBESKIN™ CO2 începe prin pregătirea pielii pentru tratament – curăţare şi degresare, peeling enzimatic sau  microdermabraziune, după care pe tenul curat se aplică gelul de Carboxiterapie şi masca specială activatoare. În urma reacţiei dintre masca specială şi gel se formează bule active de CO2 permitând astfel penetrarea CO2 în epidermă. Hemoglobina simte prezenţa CO2 şi eliberează oxigenul. La sfârşitul tratamentului se va aplica o masca specială calmantă şi o cremă hidratantă.

1 sedinta Tratament facial Carboxiterapie –  60 minte – 250 lei 
 
Programari: 0748 921 076- Suzana

 

!!! NOU PROMOTIE !!!  200 lei