Carboxiterapia

Carboxiterapia

Pentru a ramane ferma si tanara, pielea are nevoie de ingrijire de aceea iti propunem un  tratament prin care sa ii arati pielii tale ca o iubesti. 

 

CARBOXITERAPIA NON-INVAZIVA RIBESKIN™ CARBOXY COMBO
 

Carboxiterapia non-invaziva RIBESKIN™ CARBOXY COMBO este un tratament revolutionar cu efecte imediat vizibile, mai exact:

  • Cresterea elasticitatii tenului
  • Reducerea ridurilor
  • Creste luminozitatea pielii
  • Redimensionarea porilor
  • Accelerarea metabolismului celular
  • Imbunatatirea circulatiei sangvine si evacuarea rezidurilor toxice din piele
  • O piele mai frumoasa si mai catifelata.
 
 
CUM FUNCTIONEAZA CARBOXITERAPIA?
 

Dioxidul de carbon din gel interactioneaza cu celulele pielii – hemoglobina elibereaza oxigenul si leaga dioxidul de carbon. Astfel are loc oxigenarea intensa a pielii, stimuland circulatia sanguina, metabolismul celular si eliminarea reziduurilor din piele.

 

ORIGINALUL FACE DIFERENTA
 

Produsul original RIBESKIN™ CO2 CARBOXY COMBO a fost preferat de aproape 300 milioane de profesionisti din 28 tari ale lumii in cei peste 12 ani de existenta. De la dezvoltarea sa din 2007 in Coreea de Sus, nu au fost raportate efecte secundare. Este un produs certificat CNPN (portalul de notificare a produselor cosmetice UE). RIBESKIN™ CO2 CARBOXY COMBO indeplineste cu strictete standardele de calitate a produselor cosmetice in conformitate cu linia de ghidare UE.

 
NIVEL MAXIM DE CO2
 

Secretul pentru o piele intinerita si radianta este nivelul inalt de concentratie recomandat pentru uz profesional de CO din produsele RIBESKIN™. Carboxiterapia non-invaziva, sprijina metabolismul celular si creste oxigenarea intensiva a tesutului, asigurand in acelasi timp o hidratare profunda. Pielea devine vizibil si instant mai luminoasa, mai curata, mai tonifiata si mai supla dupa prima utilizare.

 
INTREBARI FRECVENTE:
 

Cat dureaza un tratament si cite sedinte sunt necesare?

  • Dupa ce CARBOXY a fost aplicat si zona a fost acoperita cu folia de activare, tratamentul dureaza 20-25 de minute; procedeul se poate repeta timp de 3-4 saptamani sau pana se vor observa imbunatatiri semnificative.

DE RETINUT: Pielea difera de la o persoana la alta, astfel incat unele tipuri de piele vor necesita tratamente aditionale in ideea de a obtine rezultatele dorite.

Cat de des pot folosi CARBOXY ?

  • Nu mai mult de 2 sedinte pe saptamana
 

Tratamentul de Carboxiterapie RIBESKIN™ CO2 incepe prin pregatirea pielii pentru tratament – curatare si degresare, peeling enzimatic sau  microdermabraziune, dupa care pe tenul curat se aplica gelul de Carboxiterapie si masca speciala activatoare. In urma reactiei dintre masca speciala si gel se formeaza bule active de CO2 permitand astfel penetrarea CO2 in epiderma. Hemoglobina simte prezenta CO2 si elibereaza oxigenul. La sfarsitul tratamentului se va aplica o masca speciala calmanta si o crema hidratanta.

 
Programari: +40 740 071 009