Ce tip de masaj alegi?

Ce tip de masaj alegi?

1.Masajul anticelulitic

Masajul anticelulitic reprezinta tratamentul estetic prin care se diminueaza si se elimina celulita si reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de a scapa de neplacutul aspect de „coaja de portocala”.

Masajul anticelulitic actioneaza favorabil pe zonele afectate de celulita (coapse, fese, abdomen) prin decompactarea nodulilor adiposi care formeaza celulita si stimularea circulatiei sangvine pe zona de tratat, deci o mai buna oxigenare a tesutului.

Impreuna cu o dieta adecvata, masajul anticelulitic contribuie la detoxifierea organismului prin eliminarea toxinelor cu ajutorul sistemului limfatic si la tratarea retentiei hidrice cauzate de probleme hormonale, sedentarism si alimentatie nesanatoasa.

 

Tipuri de masaj anticelulitic
  • Masajul anticelulitic manual
  • Masajul anticelulitic vacuumatic
  • Masajul cu bete de bambus

 

2.Masajul de relaxare & Masajul aromatic

Cuprinde mai multe forme de masaj, cu uleiurile esentiale folosite in aromoterapie, se folosesc miscari si tehnici usoare, blande si relaxante. Ajuta la eliminarea stresului din organism, la relaxarea generala a organismului, imbunatateste circulatia sanguina, dar si elimina tensiunile articulare, stimuleaza limfa, detensioneaza muschii contractati, echilibreaza sistemul nervos, calmandu-l si stimulandu-l. Se merge pe ideea de a restabili armonia minte-corp, echilibeaza sanatatea emotionala si fizica a unei persoane, care este atat de importanta. Este recomandat si femeilor insarcinate.

 
3.Masajul terapeutic

Masaj terapeutic este considerat o forma de tratament paramedicala in urma unei afectiuni si nu numai. Acesta se realizeaza pe zona tensionata, in scopul de a ameliora simptomele aparute; face parte din procedurile de recuperare medicala si este un bun tratament pentru afectiunile motorii.
De asemenea, el stimuleaza circulatia sangelui, are efect antialgic, imbunatateste mobilitatea articulara si metabolismul local. Si, nu in ultimul rand, masajul terapeutic aduce beneficii considerabile in afectiuni precum hernia de disc, discopatia si spondiloza cervicala, artroza, tendinita si multe altele. Se fac mai multe sedinte consecutive pana la vindecarea completa.

 
4.Reflexoterapia

Este o parte a reflexologiei si un tip de masaj special. Se foloseste prin tehnici de apasare si stimulare a punctelor reflexogene de la nivelul talpilor si a palmelor. Prin acestea se stimuleaza anumite zone din organism si se repun in functiune organe si zone afectate de boli. Reflexoterapia este contraindicata femeilor insarcinate.

 
5.Drenajul limfatic

Drenajul limfatic consta intr-un preso-masaj, in care se actioneaza asupra ganglionilor limfatici. Efectele masajului de drenare se vor simti imediat prin dinamizarea circulatiei limfei, intarirea sistemului imunitar, eliminarea toxinelor din corp, intensificarea curentului limfatic si eliminarea apei din organism.

 

Programari: +40 740 071 009

 

 

 

 

 

 

Previous Post
Makeup Pofesional