atelier infrumusetare cluj

Contact

 • B-dul. N.Titulescu, nr. 33, Cluj-Napoca
 • atelierinfrumusetare@gmail.com
 • 0740 071 009

Salut, din nou!

 

 Programarile  poti sa le faci atat TELEFONIC cat  si  ONLINE pe platforma noastra

 Serviciile sunt disponibile exclusiv pe baza de programari.

Ai sa gasesti multe butoane care sa te duca spre o programare online. Odata ce te-ai logat, poti sa vezi serviciile disponibile, preturile, poti alege specialistul si intervalele orare libere. Avem nevoie de datele tale de contact pentru a-ti inregistra programarea si numarul de telefon pentru a primi cu 24 ore inainte, un SMS, prin care iti amintim de programare si te rugam sa o CONFIRMI/ REPROGRAMEZI/ANULEZI cu minim 12 ore inainte.

Pentru a finaliza programarea atat online cat si telefonic, e nevoie sa achiti serviciul solicitat prin link-ul de plata. 

Programarile care nu sunt finalizate respectiv, achitate ( in avans) vor fi anulate automat, pentru a elibera agenda in favoarea altor cliente.

Termeni si conditii 

Conform OUG nr. 34/2014 cumparatorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanta in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului achizitionat din magazinul nostru online. Aveti posibilitatea ca in acest termen sa returnati produsul, nefiind obligatoriu ca acesta sa fie returnat in ambalajul original. Suma debitata de pe cardul clientul va fi restituita in maxim 15 zile de la returnarea produsului. Returnarea banilor se poate face cu minim 36 ore inainte de programare.

Pentru serviciile achizitonate si programate la o anumita data, acestea pot fi reprogramate cu minim 12 ore inainte de prestarea serviciului, dupa acest termen serviciul nu mai poate fi reprogramat, iar in cazul neprezentarii la data si ora programarii, serviciul se considera efectuat, iar contravaloarea nu se restituie.

In cazul intarzierii, cu peste 15 minute, fata de programarea efectuata, serviciul se considera efectuat, iar contravaloarea nu se restituie.

In cazul in care sunt achizitionate mai multe servicii, si se intarzie la programare, se vor efectua serviciile care se incadreaza in timpul ramas, iar contravaloarea nu se restituie.

In cazul in care se doresc servicii suplimentare, si acestea pot fi realizate de catre specialist, vor fi stabilite/dicutate respectiv achitate in salon.

Mesajul pe care il primesti arata asa:

”Salut, va reamintim ca maine  la ora –:–  aveti programare la ATELIER INFRUMUSETARE. Te rugam CONFIRMA/ANULEAZA cu minim 12 ore aici …..link + buton …….”

 
Politica noastra este a a-ti livra servicii de cea mai buna calitate cu:
 • ajutorul personalului calificat si o experienta vasta;
 • tehnologie de ultima generatie;
 • respectarea programarii;
 • timpul scurt de realizare a procedurii;
 • raportul calitate/pret foarte corect si bun;
 • sterilizarea instrumentelor la AUTOCLAV;
 • standarde ridicate de igiena, etc.

Bineinteles, este nevoie sa contribui si tu iar colaborarea noastra te asiguram ca va fi conform asteptarilor tale!

Asa ca te rugam sa:

 • ajungi cu 5 minute inainte de programare;
 • spalatul pe maini de indata ce ai ajuns in salon ( pentru serviciile din departamentul de  manichiura);
 • eliberarea agendei personale si acordarea atentiei tale totale, specialistului (vorbitul la telefon ingreuneaza colaborarea pe parcursul desfasurarii procedurii).
 
Pentru mai multe informatii nu ezita sa ne suni! 

 

 

 P.S. Locurile sunt limitate, iar in centrul atentiei noastre esti TU!😘

S.C.  ATELIER TITULESCU 33 S.R.L

CUI: 41337519

Adresa: N. Titulescu, nr. 33, Mun. Cluj-Napoca