Cosmetica

Cosmetica

Secretul din spatele unui machiaj reusit si a unei infatisari armonioase este un ten sanatos.Tratamentul facial este o procedura care ii reda tenului supletea, aspectul tanar si radiant. Majoritatea tratamentelor faciale implica curatarea profunda, eliminarea celulelor moarte, curatarea porilor, aplicarea unei masti adaptate tipului de ten, hidratarea si rejuvenarea fetei.

Tratamentul prin microdermabraziune este o metoda excelenta de curatare si exfoliere a pielii, prin care se indeparteaza impuritatile si celulele moarte de la primul nivel de suprafata al pielii, in scopul imbunatatirii aspectului si texturii epidermei. Conform specialistilor dermatologi, tratamentul facial prin microdermabraziune este considerat a fi cel mai eficient tratament de curatare, reimprospatare si refacere a supletii tenului disponibil in prezent.

Peelingul chimic este o procedura medicala efectuata de esteticiene si urmareste corectarea unor probleme de la nivelul pielii. Presupune aplicarea unor substante chimice la nivelul zonei afectate, efectul fiind exfolierea, indepartarea celulelor moarte si stimularea procesului natural de regenerare al pielii. In functie de problemele pe care le prezinta fiecare pacient, esteticiana va decide tipul de peeling necesar rezolvarii problemei – riduri fine, cicatrici post-acnee, deshidratarea pielii provocate de soare si fumat, hiperpigmentare etc.

Tratamentul cu Microneedling penetreaza straturile superioare ale pielii, ajuta la refacerea echilibrului natural al pielii, reface activitatea celulara si confera un aspect sanatos. Rezultatul este o piele care radiaza de sanatate, tonifiata si frumoasa.

Masca aleasa corect hidrateaza, reimprospateaza pielea obosita, curata acneea si ofera toate tipurile de vitamine necesare pielii tale.

Epilarea cu ceara poate fi folosita cu succes pentru toate zonele corpului, ea ajutandu-ne sa evitam taieturile, umflaturile si urmele inestetice lasate de alte metode de epilat. Procedura este simpla, mai ales daca apelam la ajutorul unei cosmeticiene, iar durerea, desi e intensa, persista putin.