Atelier de infrumusetare Cluj

EPILARE DIODA LASER

EPILARE DIODA LASER

Dioda Laser cu 3 Lungimi de Unda este cea mai revoluționară tehnologie în domeniul epilării definitive, putând fi efectuată pe toate tipurile de piele, oricând, inclusiv pe pielea bronzată. Procedura este una ne-dureroasă și non-invazivă – parametrii fiind setați computerizat în funcție de ten. În plus, aparatul are un sistem de răcire încorporat care face ca epilarea să fie sigură și fără durere.

Folosind tehnologia Laser Diode cu trei Lungimi de Unda, firele de păr vor cădea în proporție de 60-70% încă de la prima ședință.Aparatul are o frecvență de repetiție variata, iar folosirea diferitelor mărimi de spot face ca experiența Diode Laser să fie rapidă și eficientă. Sunt folosite impulsuri foarte scurte cu doze mari de energie, focalizate pentru distrugerea firului de păr.

Epilarea laser afectează rădăcina firelor aflate în faza activă de creștere, cele aflate în repaus nu sunt afectate. Raza laser ajunge la o adâncime de 2 – 5 mm sub piele în zona afectată, adâncime la care se află foliculul de păr. La cea mai eficientă dozare nu se trece de această distanță, astfel că organele interne nu sunt afectate. Pigmenții de melanină din foliculii de păr absorb radiația laserului și se transformă în căldură. Temperatura din rădăcina părului ajunge la 60-70 de grade și astfel rădăcina firului de păr este distrusă.

Întregul păr de pe corpul uman se află în 3 stadii diferite: anagen-activ, catagen-repaus și telogen-cădere. Din această cauză nu este posibilă eliminarea întregii pilozități de pe corp într-o singură ședință. Durata tratamentului variază în funcție de culoarea tenului, de pigmentul părului și de grosimea și densitatea firelor.

În timpul tratamentului pacientul trebuie să poarte o pereche de ochelari pentru a-și proteja ochii de lumina laserului indiferent de zona pielii ce necesită tratament, iar esteticianul va purta și el o astfel de pereche de ochelari. În timpul unei ședințe, esteticianul va emite cu ajutorul laserului impulsuri de lumină continue pe pielea pacientului ce necesită tratare (într-o ședință se pot trata mai multe zone, chiar și întreg corpul). Aceste impulsuri de lumină se vor simți ca niște mici înțepături, însă disconfortul este eliminat de gelul de răcire conductor special conceput pentru tratamentele laser.

Recomandări

  • Se recomandă ca zona tratată să nu fie expusă la soare/solar o săptămână înainte și după.
  • Se recomandă să nu se folosească metode de smulgere cu 20 de zile înainte de epilare (doar lama este recomandată).
  • Sunt necesare aproximativ 4-6 ședințe (în funcție de nuanța tenului, grosimea și densitatea firelor de păr, pigmentul părului), efectuate la 4-7 săptămâni distanță.
  • Între ședințe, firele de păr nu trebuie îndepărtate prin metode de smulgere, ci cu lama, foarfeca sau crema epilatoare; motivul este permiterea formării rădăcinii firelor de păr ce urmează a fi supuse la impulsuri.
  • După încheierea ciclului de ședințe se recomandă 1 sau 2 ședințe de întreținere pe an.

*Abonamentele sunt individuale pentru fiecare zona in parte: 5 sedinte + 1 GRATIS. **Valabilitatea abonamentelor este de 12 luni de la achizitie.
***Pata abonamentelor se face integral la achizitie.