Extensii de Gene 1D-3D

Extensii de Gene 1D-3D

In ultimul secol, tendinta spre genele lungi, bine definite si curbate s-a accentuat foarte mult, accentuarea ochilor, se regaseste adesea in machiajul de zi cu zi. Extensiile de gene fir cu fir sunt un mod inovator de a lungi si indesi semi-permanent genele naturale. Extensiile de gene au efect 4 in 1: alungire, volum, remodelare si lifting.

Extensiile de gene sunt fibre de par sintetice sau naturale aplicate individual la baza fiecarei gene naturale, cu ajutorul unui lipici special. Sunt disponibile in diferite materiale, lungimi, volume și curburi. Este necesar sa acorzi atentie acestor factori inainte de a apela la acest serviciu.Volumul genelor este definit de numarul de gene individuale aplicate pe o geana naturala.

Dupa o pregatire temeinica si o curatare profunda, extensiile se lipesc fir cu fir de genele naturale cu un adeziv, creat special pentru acest scop. Extensiile sunt lipite la 1mm de pleoapa, in acest fel se evita iritatia si reactia alergica.

  • 1D reprezinta 1 singur fir de extensie de geana aplicat pe un fir de geana naturala, prin tehnica fir cu fir;
  • 3D reprezinta 3 fire de extensii de gene aplicate pe un fir de geana naturala, prin tehnica fir cu fir;

Este necesara o intretinere periodica la 2, 3 sau 4 saptamani, in functie de calitatea genelor naturale si de modul de ingrijire al extensiilor. La acest interval deja cad în jur de 30-40% din genele naturale, si cresc altele noi pe care se pot aplica din nou extensii de gene.

Intervalul de aplicare a extensiilor de gene difera in functie de mai multi factori: densitatea si volumul genelor naturale, densitatea si volumul ales pentru aplicarea extensiilor de gene (60-240 minute).