Laminare Gene & Sprancene / Extensii Gene 1D, 3D

Laminare Gene & Sprancene / Extensii Gene 1D, 3D

 
Laminare Gene & Sprancene

Laminarea reprezinta o tehnica non-invaziva de îngrosare, vopsire si hranire a firelor de par naturale ce se regasesc în gene si sprancene. Aceasta este o procedura 2 în 1, fiind o metoda de infrumusetare, dar si un tratament regenerator.

Laminarea genelor este o alternativa a extensiilor de gene si are ca scop îngrosarea si curbarea genelor naturale, fara a mai fi nevoie de rimel. 

Procedura de laminare a sprancenelor consta în aranjarea si stilizarea firelor de par, oferindu-le o traiectorie clara si un aspect natural.

Efectul de laminarea  dureaza 4 – 8 saptamani, in functie de ritmul de crestere si tipul firelor de par.

Durata unei sedinte este de 60 – 75 minute

Extensi Gene 1D, 3D

In ultimul secol, tendinta spre genele lungi, bine definite si curbate s-a accentuat foarte mult, accentuarea ochilor, se regaseste adesea in machiajul de zi cu zi. Extensiile de gene fir cu fir sunt un mod inovator de a lungi si indesi semi-permanent genele naturale.Extensiile de gene au efect 4 in 1: alungire, volum, remodelare si lifting.

Dupa o pregatire temeinica si o curatare profunda, extensiile se lipesc fir cu fir de genele naturale cu un adeziv, creat special pentru acest scop. Extensiile sunt lipite la 1mm de pleoapa, in acest fel se evita iritatia si reactia alergica.

  • 1D reprezinta 1 singur fir de extensie de geana aplicat pe un fir de geana naturala, prin tehnica fir cu fir;
  • 3D reprezinta 3 fire de extensii de gene aplicate pe un fir de geana naturala, prin tehnica fir cu fir;

Este necesara o intretinere periodica la 2, 3 sau 4 saptamani, in functie de calitatea genelor naturale si de modul de ingrijire al extensiilor. La acest interval deja cad în jur de 30-40% din genele naturale, si cresc altele noi pe care se pot aplica din nou extensii de gene.

Intervalul de aplicare difera in functie de mai multi factori: densitatea si volumul genelor naturale, densitatea si volumul ales pentru aplicarea extensiilor de gene (60-240 minute).

Programari: +40 74 071 009