Laminare Gene & Sprancene

Laminare Gene & Sprancene

Laminare Gene & Sprancene reprezinta o tehnica non-invaziva de îngrosare, vopsire si hranire a firelor de par naturale ce se regasesc în gene si sprancene. Aceasta este o procedura 2 în 1, fiind o metoda de infrumusetare, dar si un tratament regenerator.

Laminarea genelor este o alternativa a extensiilor de gene si are ca scop îngrosarea si curbarea genelor naturale, mai exact se efectueazaa direct pe genele naturale,  dupa ce acestea au trecut printr-un proces de lifting si, daca este necesar, si colorare. Scopul principal al acestei proceduri este de a hrani parul, imbogatind structura firului de par atat din interior cat si din exterior cu cheratina si vitamine, oferindu-i elasticitate si stralucire, per total un aspect vizibil mai sanatos.

Procedura de laminare a sprancenelor consta în aranjarea si stilizarea firelor de par, oferindu-le o traiectorie clara si un aspect natural. Laminarea sprancenelor implica netezirea firelor subtiri din sprancene, ridicand totodata parul într-o directie verticala. Rezultatul final este o spranceana foarte neteda, care arata ca si cum ai folosit gel pe sprancene.

Pentru cine este recomandata procedura  Laminare Gene & Sprancene ?

 

Indiferent de tipul de sprancene pe care il ai (cu lacune, subtiri, care prezinta un exces de pensare) laminarea sprancenelor este o solutie uimitoare si o alternativa excelenta de microblading.

Tratamentul de laminare al genelor se adreseaza tuturor celor care:

  • au genele prea drepte, lungi si rigide: dupa tratamentul de laminare, devin curbate un aspect de lifting;
  • au genele incurcate: in acest caz  aspectul este imbunatatit, firele sunt individualizate si ordonate, pregatite pentru aplicarea rimelului;
  • au genele subtiri, uscate si deteriorate: functia principala a tratamentului este ingrosarea, hranirea și alungire a acestora;
  • pentru toate care nu vor sa mai apeleze la extensiile artificiale de gene.

Contraindicații pentru procedura  Laminare Gene & Sprancene

 

Componenții utilizați în soluțiile pentru laminare pot provoca alergii la unele persoane. Folosim solutii organice si inofensive pentru ochi, foarte rar au fost semnalate cazuri de iritatii ori discomfort, in cazul in care apar si nu trec in decurs de cateva ore, ori simptomele se inrautatesc de la o ora la alta consultati medicul oftalmolog.
Nu exista restrictii pentru purtatorii de lentile de contact, acestea trebuie doar sa fie scoase in timpul interventiei dupa care lucrurile revin la normal. Produsul folosit nu contine parabeni, parafina, uleiuri minerale, silicon sau formaldehyde.

Recomandari dupa procedura  Laminare Gene & Sprancene:

 

Se poate reveni la procedura la 4-6 saptamani, in functie de rapiditatea in care cresc firele de par. Intre timp, clienta se poate pensa pentru intretinerea formei la sprancene, respectiv se foloseste rimel pentru a completa un look natural.

Nu este necesara pauza si nu se impun restrictii dupa procedura.

Efectul de laminarea  dureaza 4 – 8 saptamani, in functie de ritmul de crestere si tipul firelor de par.

Durata unei sedinte este de 60 minute.

Rezultatele se vor vedea imediat, efectul fiind unul spectaculos!

Specialist Eszter V.
Laminare Gene & Sprancene