LASER DIODA vs ALEXANDRITE vs ND-YAG

LASER DIODA vs ALEXANDRITE vs ND-YAG

Versus™ 3 Color

 

Incorporeaza 3 lungimi de unda diferite intr-un singur aparat:  Alexandrite (755nm),  Diode  Laser (808nm) si Nd-Yag (1064nm).

Acesta este modelul cel mai modern, inovator și eficient, disponibil vreodată pe piață 2020. Cele trei lungimi de undă de 755nm, 808nm și 1064nm au caracteristici diferite. Fiecare lungime ajunge la adâncimi diferite ale țesuturilor și atinge diverse structuri ale foliculului de păr. Din acest motiv, acest aparat realizează epilarea laser cea mai sigură și mai eficientă de până acum.

Lungimea de unda (808nm) DIODE

Este lungimea de undă clasică pentru epilare cu laser, așa-numitul standard de aur. Aceasta oferă o penetrare mai profundă a foliculului de păr cu o putere medie ridicată și o rată de repetiție mai mare. Acest lucru face lungimea de undă complet sigură pentru țesutul învecinat și pentru organele adiacente. Potrivit pentru tratarea unor zone cu păr în exces, cum ar fi picioarele, mâinile, spate. Aceasta este, de asemenea, cea mai larg răspândită lungime de undă de lucru. Este potrivită pentru toate tipurile de piele și poate fi aplicată pe toate zonele acoperite cu păr.

Lungimea de unda (755nm) Alexandrite

Această lungime de lucru este extrem de potrivită pentru părul mai fin și mai deschis la culoare, care nu este afectat suficient de eficient de laserul cu diodă. Lungimea pătrunde în straturile superficiale ale pielii, făcând-o cea mai potrivită pentru tratarea unor zone precum buza superioară și părul facial delicat.

 

Lungimea de unda (1064nm) Nd-Yag

Este caracterizată printr-o absorbție mai scăzută a undei de melanină, ceea ce o face potrivită pentru tratarea pielii închisă la culoare, chiar și a celei bronzate. În același timp, energia laserului pătrunde adânc în foliculul de păr, ceea ce face ca lungimea YAG să fie perfectă pentru a lucra în zone cu pilozitate profundă, cum ar fi zona intimă și zona axilară.

 

 

Laser Diodă vs Laser Alexandrite

 Ambele lasere au caracteristici care le fac eficiente pentru tratamentul cu laser de îndepărtare a părului nedorit de pe corp. Sunt frecvent folosite în saloanele de înfrumusețare. Diferența dintre cele două tipuri de laser este că laserul Diodă este mai nou pe piață comparativ cu laserul Alexandrite.  Laserul Diodă are lungimea de undă mai lungă decât laserul Alexandrite. Laserul DIODE este potrivită pentru toate tipurile de piele și poate fi aplicată pe toate zonele acoperite cu păr, Laserul Alexandrite este extrem de potrivită pentru părul mai fin și mai deschis la culoare.