Manichiura si Pedichiura

   

Life’s not perfect but your nails can be!

 

Aspectul unghiilor este unul dintre punctele esenţiale asupra cărora femeile trebuie să își canalizeze atenţia, deoarece indiferent de ocupaţie sau vârsta, mâinile îngrijite reprezintă o dovadă a feminităţii și a eleganţei.

Se spune că unghiile pot ţine locul cărţii de vizită, mai ales ȋn situaţia strângerii mâinii unei alte persoane.

Folosirea unui lac de unghii în culori vibrante poate constitui accesoriul perfect ce vine în completarea ţinutei și are rolul unei declaraţii de stil.

  • La fel ca ȋn cazul manichiurii obișnuite (cu ojă clasică), aplicarea ojei semipermanente se face după ce au fost ȋndepărtate cuticulele, iar suprafaţa unghiilor a fost netezită și degresată cu o soluție specială. Urmează o bază incoloră, cu rol protector și de ȋntărire a unghiilor, care favorizează aderența perfectă a ojei semipermanente. Culoarea se aplică ȋn două straturi, timp ȋn care unghiile sunt expuse razelor UV. La final se aplică un top coat, al cărui rol este de a menține intensitatea și strălucirea culorii. Durata ȋn care se realizează manichiura semipermanentă nu depășește 70 de minute.
  • Ȋţi rozi unghiile? Sau sunt casante și fragile? Cu ajutorul unghiilor tehnice poţi obţine o manichiură perfectă într-un timp scurt. Iar cu ajutorul materialelor speciale, unghia poate fi remodelată complet, de la formă până la lungime.Timpul e cea mai preţioasă resursă pe care o avem. Iar atunci când optezi pentru unghii tehnice, economisești foarte mult. Suprafaţa artificială se ciobește mult mai greu, nu se exfoliază, iar culoarea rezistă pe suprafaţa ei un timp mult mai ȋndelungat.
  • Cum o femeie trebuie sa fie mereu pregatita, chiar si sa treaca direct de la tinuta office, cu pantof inchis, la cea de cocktail cu sandale, pedichiura se impune! Indiferent de sezon, pedichiura, ingrijirea picioarelor este o actiune foarte importanta pentru fiecare dintre noi.Dincolo de estetica, la picioare e nevoie de o ingrijire mai speciala a unghiilor si a pielii, datorita expunerii in mediu umed si suprasolicitarii pielii. Noi iti recomandam pedichiura cu oja semipermanenta, nu necesita uscare, se mentine minim 4 saptamani.

 

 

There is so much beauty and elegance in a great set of nails.

Sterilizarea se face la AUTOCLAV!

 

         Sterilizarea instrumentarului face parte din ansamblul normelor privind curățenia, dezinfectarea și sterilizarea, ca măsură obligatorie împotriva răspândirii infecțiilor. Instrumentele metalice utilizate în procesul de manichiură, pedichiura (forfecuțe, instrumente pentru cuticule, chiurete etc.) sunt atent dezinfectate și sterilizate după fiecare utilizare, pentru a evita posibilitatea contaminării cu diferiți germeni patologici: viruși (mai ales cei hepatici), bacterii, ciuperci. De asemenea, nu vom neglija dezinfectarea periilor, a pilelor, frezelor, care intră în contact cu pielea și unghiile clientelor. Instrumentele metalice sunt ambalate individual in plicuri speciale si desigilate in fata clientei.

Siguranta TA, prioritatea NOASTRA!

Unghii tehnice – Manichiura cu gel

04aug.

Manichiura cu oja semipermanenta

22iun.

Pedichiura cu oja semipermanenta

22iun.