Termeni și Condiții

Salut, din nou!

 Programarile  poti sa le faci atat TELEFONIC cat  si  ONLINE pe platforma noastra

 Serviciile sunt disponibile exclusiv pe baza de programari.

Ai sa gasesti multe butoane care sa te duca spre o programare online. Odata ce te-ai logat, poti sa vezi serviciile disponibile, preturile, poti alege specialistul si intervalele orare libere. Avem nevoie de datele tale de contact pentru a-ti inregistra programarea si numarul de telefon pentru a primi cu 24 ore inainte, un SMS, prin care iti amintim de programare si te rugam sa o CONFIRMI/ REPROGRAMEZI/ANULEZI cu minim 12 ore inainte.

Pentru a finaliza programarea atat online cat si telefonic, e nevoie sa achiti serviciul solicitat prin link-ul de plata. 

Programarile care nu sunt finalizate respectiv, achitate ( in avans) vor fi anulate automat, pentru a elibera agenda in favoarea altor cliente.

Termeni si conditii 

Conform OUG nr. 34/2014 cumparatorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanta in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului achizitionat din magazinul nostru online. Aveti posibilitatea ca in acest termen sa returnati produsul, nefiind obligatoriu ca acesta sa fie returnat in ambalajul original. Suma debitata de pe cardul clientul va fi restituita in maxim 15 zile de la returnarea produsului. Returnarea banilor se poate face cu minim 36 ore inainte de programare.

Pentru serviciile achizitonate si programate la o anumita data, acestea pot fi reprogramate cu minim 12 ore inainte de prestarea serviciului, dupa acest termen serviciul nu mai poate fi reprogramat, iar in cazul neprezentarii la data si ora programarii, serviciul se considera efectuat, iar contravaloarea nu se restituie.

In cazul intarzierii, cu peste 15 minute, fata de programarea efectuata, serviciul se considera efectuat, iar contravaloarea nu se restituie.

In cazul in care sunt achizitionate mai multe servicii, si se intarzie la programare, se vor efectua serviciile care se incadreaza in timpul ramas, iar contravaloarea nu se restituie.

In cazul in care se doresc servicii suplimentare, si acestea pot fi realizate de catre specialist, vor fi stabilite/dicutate respectiv achitate in salon.

Mesajul pe care il primesti cu 24 ore inainte de programare arata asa:

”Salut, va reamintim ca maine  la ora –:–  aveti programare la ATELIER INFRUMUSETARE. Te rugam CONFIRMA/ANULEAZA cu minim 12 ore aici …..link + buton …….”

 
Politica noastra este a a-ti livra servicii de cea mai buna calitate cu:
  • ajutorul personalului calificat si o experienta vasta;
  • tehnologie de ultima generatie;
  • respectarea programarii;
  • timpul scurt de realizare a procedurii;
  • raportul calitate/pret foarte corect si bun;
  • sterilizarea instrumentelor la AUTOCLAV;
  • standarde ridicate de igiena, etc.

Bineinteles, este nevoie sa contribui si tu iar colaborarea noastra te asiguram ca va fi conform asteptarilor tale!

Asa ca te rugam sa:

  • ajungi cu 5 minute inainte de programare;
  • spalatul pe maini de indata ce ai ajuns in salon ( pentru serviciile din departamentul de  manichiura);
  • eliberarea agendei personale si acordarea atentiei tale totale, specialistului (vorbitul la telefon ingreuneaza colaborarea pe parcursul desfasurarii procedurii).
Pentru mai multe informatii nu ezita sa ne suni! 

 P.S. Locurile sunt limitate, iar in centrul atentiei noastre esti TU!😘

 

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.atelierinfrumusetarecluj.ro. Accesul si utilizarea site-ului se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului ca si vizitator, inregistrarea ca si utilizator si accesul la serviciile oferite de acesta presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

1. ACCES:

Scopul permis pentru utilizarea site-ului este obtinerea de informatii si accesul la serviciile oferite prin intermediul acestuia. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

Atelier Titulescu 33 SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta. Prin termenul „vizitator” al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa site-ul. Prin termenul „utilizator” al site-ului se intelege orice „vizitator” care se inregistreaza ca si „utilizator” prin completarea unui formular de inregistrare.

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA:

Atelier Titulescu 33 SR ofera acces liber la site si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, non-comerciale. Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Atelier Titulescu 33 SRL. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea explicita, scrisa a Atelier Titulescu 33 SRL. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Atelier Titulescu 33 SRL sau a afiliatilor/partenerilor sai. Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris al Atelier Titulescu 33 SRL, aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care site-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de Atelier Titulescu 33 SRL si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip. Atelier Titulescu 33 SRL sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse . Atelier Titulescu 33 SRL nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabila in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Atelier Titulescu 33 SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de/sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective. Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Atelier Titulescu 33 SRL prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Atelier Titulescu 33 SRL isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate in distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Atelier Titulescu 33 SRL sau pe partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

3. REGULI DE UTILIZARE:

Nu sunt permise: 

– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site; 

– incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop; 

– incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Atelier Titulescu 33 SRL sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Atelier Titulescu 33 SRL care nu sunt publice, fara autorizatie explicita in scris din partea Atelier Titulescu 33 SRL ; 

– incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua Atelier Titulescu 33 SRL prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”; 

– folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese; 

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Atelier Titulescu 33 SRL va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI:

Atelier Titulescu 33 SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia vizitatorilor si a utilizatorilor prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. Atelier Titulescu 33 SRL nu este raspunzatoare fata de utilizatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului. Atelier Titulescu 33 SRL poate schimba in orice moment continutul si conditiile defolosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE:

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele: 

– utilizarea site-ului se face pe propria raspundere; 

Atelier Titulescu 33 SRL se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop. 

Atelier Titulescu 33 SRL nu ofera nicio garantie ca: 

– informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra; 

– serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori; 

– rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere; 

– calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele; 

– orice eroare de program va fi corectata. 

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site sau prin intermediul serviciilor siteului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in termenii si conditiile de utilizare.

6. LIMITAREA RASPUNDERII:

Atelier Titulescu 33 SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Atelier Titulescu 33 SRL a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: 

– utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; 

– costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/de pe site; 

– acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; 

– declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului; 

– orice alta problema legata de serviciile site-ului. 

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat pe site de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de email atelierinfrumusetare@gmail.com. 

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Atelier Titulescu 33 SRL nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

7. POLITICA DE RETUR

Conform OUG nr. 34/2014 cumparatorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanta in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului achizitionat din magazinul nostru online. Aveti posibilitatea ca in acest termen sa returnati produsul, nefiind obligatoriu ca acesta sa fie returnat in ambalajul original. Suma debitata de pe cardul clientul va fi restituita in maxim 15 zile de la returnarea produsului. Returnarea banilor se poate face cu minim 36 ore inainte de programare.

Pentru serviciile achizitonate online si programate la o anumita data, acestea pot fi reprogramate cu minim 12 ore inainte de prestarea serviciului, dupa acest termen serviciul nu mai poate fi reprogramat, iar in cazul neprezentarii la data si ora programarii, serviciul se considera efectuat iar contravaloarea nu se restituie.

8. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Atelier Titulescu 33 SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt marketing, reclama si publicitate, statistica si servicii de comunicatii electronice. Refuzul de a furniza datele va interzice participarea in cadrul concursurilor sau accesul la unele servicii ale site-urilor Societatii. 

Atelier Titulescu 33 SRL , prin intermediul site-ului www.atelierinfumusetarecluj.ro, prelucreaza adresa de email a utilizatorilor. Adresele de email vor fi stocate in baze de date computerizate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa printr-o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de corespondenta Cluj-Napoca, b-dul N. Titulescu, nr. 33. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastre nu vor fi transferate in strainatate. 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. 

Atelier Titulescu 33 SRL se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare. 

Atelier Titulescu 33 SRL nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor. Atelier Titulescu 33 SRL nu-si asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului. Site-ul foloseste „cookies” pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin niciun fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate. Atelier Titulescu 33 SRL isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

9. POLITICA COOKIES:

Cookies sunt date pe care un site web le transfera pe hard-disk-ul unei persoane in scopul de a le stoca. Cookies sunt standard industrial si sunt folosite de cele mai multe site-uri, inclusiv de cele administrate de noi, usurand accesul permament al unui utilizator la un site. Aceasta tehnologie ne permite sa adaptam siteul la nevoile dvs. Daca nu doriti informatii colectate prin utilizarea de Cookies, exista in multe browsere un procedeu simplu care va permite sa respingeti sau sa acceptati caracteristicile/functiile Cookies. Dar va rugam sa retineti ca Cookies ar putea fi necesare pentru a va putea furniza anumite facilitati ale serviciilor noastre online. 

Google, ca un furnizor tert, foloseste cookie-uri pentru a difuza anunturi pe diverse site-uri de pe Internet pe care dvs le puteti accesa. Utilizarea modulului cookie DART de catre Google, face posibila difuzarea de anunturi catre dvs. pe baza accesarii de catre dvs a site-ului www.atelierinfrumusetarecluj.ro si a altor site-uri de pe Internet. Utilizatorii pot renunta la utilizarea modulului cookie DART, consultand politica de confidentialitate a retelelor de publicitate si de continut Google. 

Cum sa evitati cookie-urile? 

Puteti evita cookie-urile schimband setarile browser-ului dumneavoastra. De asemenea puteti sterge cookie-urile existente. Va rugam sa cititi in sectiunea “ajutor “ a browserului cum sa procedati. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum sa vedeti setarile acestora si modul de a le gestiona si a le sterge. 

De ce utilizam cookie-uri? 

Noi utilizam cookie-uri pentru a retine optiunile dumneavoastra: 

– Abonarea la newsletterul Atelier Infrumusetare Cluj

– Setarile browserului si plug-in-uri- Stocarea informatiilor despre utilizator pe site-ul nostru in vederea imbunatatirii serviciilor ce le oferim sau in vederea comunicarii de mesaje si oferte despre produsele noastre, potrivit intereselor dvs. Pentru cat timp sunt active cookie-urile noastre ? 

Cookie-urile noastre sunt instalate pentru o perioada cuprinsa intre 3 luni si 2 ani; binenteles ca pot fi eliminate mai devreme.